2011-03-16

Det var skumt!

Vi hade ju planerat en blomkrukskrasch i natt, för att få upp matte. Klockan 04.48 var det dags. Då var nämligen våra magar helt tomma efter en lååååååång svält på ca 4 timmar!
Pelle försov sig så jag fick ta Michelina som hjälp istället. Hon var placerad på fönsterbrädan bredvid krukan som var "offret". Putt! Och sedan krasch! En kruka med Saint Paulia (igen) och en blomma som stod i vatten och skulle få rot-tillväxt(fråga mig inte vad det är!), rakt ner i golvet!
Som väntat kommer matte upp! Det första hon gör är att pussa mig och Michelina som en galning... Det var skumt! Blomeländena ligger ju på golvet och ser inte friska ut. Puss puss puss och sedan en näve med mat. Lite senare förstår vi mattes underliga reaktion. Matte drömde precis en mardröm. Hon var på väg till skolan och skulle komma försent, hade glömt böckerna och visste att hon skulle få stans utskällning av läraren. Precis när matte öppnade dörren till klassrummet, small det! Fjutten räddade matte från en hemsk mardröm genom att slänga blommorna i golvet! Skickligt va!

Oåpps, råkade visst blanda in en duk också i förödelsen!

Blött om tassarna!

Nöjd Fjutt!

5 kommentarer:

Dui och Deco sa...

En väl genomförd kupp med stil och finess! Ett riktigt föredöme för oss andra. Nosbuff

Nea theCat sa...

Så ser ett bra samarbete ut! Ni har verkligen fått in snitsen på blomkrukorna nu. Snart skall ni se att matte vaknar i god tid för att ge er mat utan någon blomkruke aktion. :)

Nosgos

Santo - en blogg om en katt sa...

Mjau på dig! Fin blogg du har. :) Kolla in denna KATTBLOGGEN och säg vad du tycker om den! Kanske börja följa på bloglovin?

Det skulle göra denna kissemiss VÄLDIGT glad! :D
/ Blöta nospussar

Santo - en blogg om en katt sa...

Haha, jaa mitt med! :D Förresten tycker att ditt namn är jättesött. ^^ Ha en fortsatt trevlig fredagskväll!

Anonym sa...

hej.
eran matte verkar inte ha tänkt på att hon berömmer er för erat bus!
ni krachar blomkrukor och får sedan beröm i form utav mat....