2011-03-21

Vi har slutat nu!

Vi har lagt ner alla nattliga projekt nu, och mattes blommor blev lite gladare. Vi fick liksom en tillfälligt ryck och matte tror att det beror på att LJUSET har kommit. Det är ljust tidigt på morgonen och vi miss-uppfattar allt och tror att det är dag redan. Men nu har vi kommit in i rätt spår igen och väntar troget på frukosten på morgon.

Utomhus finns det spännande dofter. Michelina kommer in och luktar såååå gott. Då måste vi alla nosa i hennes päls och där får vi mycket information. Det är som att läsa tidningen! Michelina tycker det är jobbigt med tre ivriga grabbar som ska läsa samtidigt, så hon fräser och springer iväg. Jag hann inte läsa klart i morse, jag fick precis nos på information om en grannkatt, men Michelina fräste ifrån på skarpen.

Jag får vänta tills nästa gång hon varit ute och samlat på sig dofter. Nu väntar en stunds fågelskådning på fönsterbrädan, sedan tar jag dagens första tupplur(catnap).

Minus har redan lagt sig i soffan!

5 kommentarer:

Kattigheter - Goliath och Lisen sa...

Mäh, vilken en som inte låter er lukta färdigt! ;)

Anonym sa...

Fräckt att inte låta dig få nosa färdigt nyheterna. Du får kanske muta med lite Dentisar.

Dui och Deco sa...

Det spritter i hela kroppen och visst längtar man ut!Klart att ni måste få lukta klart! Nosbuff

Findus, Isak och Rasmus sa...

Vad praktiskt att kunna nosa upp nyheter i pälsen på sin polare sådär. Synd bara att Michelina ledsnar före er. Kurr och burr.

Nea theCat sa...

Undrar varför det heter tupp-lur när det helt klart är en katt-lur.