2011-04-08

Jag har hål på nosen

Ingen tycker synd om mig, fast jag har ett hål på nosen. Matte säger att jag får skylla mig själv, och "Nu kanske du lär dig, Fjutten". Matte är inte snäll!
Jag återkommer med fler detaljer, men jag kan avslöja att det har med Michelina att göra.

Uppdatering:
Ok då, jag berättar väl då...
Jag jagade Michelina. Hon blir så himla sur och det är så himla roligt! Men, hon boxade mig på nosen och drog in en klo under skinnet på mig. Det värsta var...att klon fastnade och jag gick omkring en lång stund med en klosticka i nosen. Matte drog loss den och det blödde. Trots det tyckte matte inte synd om mig! Livet är hårt ibland. Men jag ska inte klaga egentligen. Det är varmt och skönt i soffan och mat och vatten serveras i Restaurang Köket.
"Jag surar, matte säger att det bara är en fjuttskada, inget att klaga över säger hon"

9 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Vi tycker synd om dig. Tröstbuff

Nea theCat sa...

*tittar noga på bilderna av dig* Tycker det ser ut som du har två hål på nosen precis som vi andra. Fast du kanske har fått ett tredje extra hål?

Undrar så vad Michelina kan ha hittat på nu då?

Nosgos

Alice sa...

Hål på nosen? Fyjam, det låter otäckt!
*nosbuffar*

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Dui och Deco: tass tass för sympati, som jag inte får från någon här hemma...
Nea The Cat: hihi..ja, det verkar ha blivit ett extra hål! Berättar imorogn, matte försöker få tag på mig och ta en bild, men jag vägrar!
Alice: jäpp, det är otäckt och det ÄR synd om mig!

Klosterkatterna sa...

Hallå där - tacklade ni av fullständigt efter avmaskningen?!? Vi saknar era tassavtryck i bloggen!

Tass från Imma, taleskatt för klosterkatterna.

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Klosterkatterna: Fniss, ja vi tacka2q33333333333333alde(Pelle trampade över tangenterna, klantskallen!) av en aning, eller rättare sagt matte fick mycket att göra med att rädda katter. Vi ska försöka jama lite oftare!

Findus, Isak och Rasmus sa...

Hoppsan, ville inte Michelina leka din skojiga tafatt-lek? Det låter som om hon tänker starta en karriär som piercing-artist. Göra hål i skinnet så där... Lite synd om dig är det allt. Kurr och burr.

Anonym sa...

Stackars, stackars dig! Om vi bara kunde så skulle vi blåsa lite på hålet!(som man blåser på små barn som gjort illa sig) ;-)

Tass

Wikki sa...

Fjutten, jag tycker du är värsta stiliga killen och tja lite klo-piercing måste det ju bara bli ibland? Det är ju hur som helst kattligt med lite sådana blessyrer när manska bevaka sin kattliga sfär! Så fortsätt stå på dig! NosPuss *blink* Wikki