2011-07-15

Michelina i slagsmål

Här har det varit dramatik på kvällskvisten. Vi hörde ett skrikande och morrande, och vi tog fram flaskborstsvansarna och sprang till fönstret. Matte var lika snabb hon!
Därute ligger Michelina och rullade runt med en annan katt i vilt slagsmål! Matte sprang ut, men slagsmålet fortsatte och matte fick skrika och klappa i händerna för att de skulle sluta.
Nu är Michelina skadad...hon haltar och blöder på frambenet. Vi har nosat igenom Michelina och hon morrar åt oss. Matte är riktigt orolig. Vi hoppas att det inte ska bli något allvarligt.
Jag återjamar med rapport imorgon!

PS. Jag vill bara berätta för er att det finns något jag är riktigt dålig på förresten. Det är att svara på alla kommentarer som ni jamar här på bloggen. Jag vet, jag skyller på matte! Hon hinner liksom inte se till att datorn är igång när jag har tid. Bara så att ni vet, så älskar jag att läsa det ni skriver! Alla kommentarer är värdefulla för mig! Stor tasskram till er alla!

Uppkatterat:
Matte gick ut på gräsmattan och hittade konstiga spår från nattens drama!
Hm...Michelina är en mörk katt, hur ska vi tyda dessa lämningar?

11 kommentarer:

Max och Måns sa...

Jamars då!
Jag (Max) har ju lite erfarenhet av slagsmål. Och om det är ett sår se till att sprita så fort som möjligt.
2 ggr har jag hamnat hos stickisen då det blivigt inflammerat. Men det tog cirka 5 dagar innan benet svullnade upp.
Spinnhealning från oss båda.

Klosterkatterna sa...

Men oj, slagsmål i all ära men när det uppstår blodvite är det allvarligt... hoppas Michelina inte är farligt skadad! Tycker som Max att ni skall se till att hålla såret rent... kanske bäst att låta en vet titta på henne, för säkerhets skull? När det är varmt, blir sår så lätt infekterade, säger matte.

Jag förstår precis hur du tänker om detta med kattentarerna. Det är jätteroligt att ens vänner tassar ett meddelande till en, men själv är man lite dålig på att tassa *skäms*.

Kul med kattungereportaget!

Tass från Imma, abbemissa.

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

ojoj stackars Michelina, hoppas hon inte är skadad alltför mycket. mjau

Vi är oxå så jamars dåliga på att tassa överallt, MEN vi försöker så gått det går, när matte har datorn på, så passar vi på att jama att vi vill jama med våra kompisar, mjau

Tass Tass

Klosterkatterna sa...

Usch så hemskt att Michelina har blivit skadad! Förstår att hon inte vill att någon ska komma nära nu när hon har ont, men jag jamar nog som de andra att en vet kanske borde titta på det så att det får rätt ans.

Kurr från oss med 5 st mjau
postulanterna i Otterbäcken

Nea theCat sa...

Wow.. Michi har verkligen gett den andra på pälsen så pass att den lämnat lite kvar hos er! Hoppas hon mår bra nu och läker fort.

Nosgos

Findus, Isak och Rasmus sa...

Uschjam, ett kattslagsmål kan verkligen bli högljutt. Hoppas verkligen att Michelina och den andra kissen inte blev illa skadade, även om den andra kissen förstås inte borde försökt inkräkta på ert Område. Tyvärr kan ju små sår bli infekterade, men vi håller tassarna för att det läker bra. Kurr och burr.

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Bevis på att det var Michelina som vann :)
Jamar som dom andra att det kanske är bäst att en vette tittar på såret.

Chinook, Cherokee och Busan sa...

Men kattefjuttsicken vicket slagsmål! Här på Torpet är det ingen som vågar slåss (mer än lilla Busan då). Ingen vågar sätta sig opp mot henne för då får man en tjottablängare av hennes svans rakt i syna!

Noseligosbuffar / Chinook, Cherokee och Busan

Wikki sa...

Hoppas att Michelina är OK? Fast vilken tuffing att hjälpa dig försvara reviret!!! TassKram Wikki

Puma och Sixten sa...

Usch så trist att hon blev skadad. Men vi hoppas att inkräktaren inte visar sig igen och att Michelinas sår snart läker. Vi säger som de andra, se till att hålla såret rent, vi har båda råkat ut för sår som svullnat och fått ta antibiotika för det.

lillies lya sa...

Vilket slagsmål!! Det ser dock ut som om Michelina hade övertaget där! Hoppas att hon inte blev allvarligt skadad!
nosbuff å allt det bästaste
Maurice & Kajsa