2011-07-30

Vi andas ut!

Vi har haft en orolig tid här hos oss. Ni vet ju att Michelina var i slagsmål. Och vad hände? Jo, hon rymde och har varit borta i två veckor! Ni som följt min blogg förut vet att Michelina kallas Vandrarkatten. Men att vandra iväg när man är skadad...det var inte så smart, tycker matte. Matte har varit så orolig så hon har knappt kunnat sova.
Men nu är det lugnt igen, Michelinas sår är läkta och hon mår finfint! Själv har jag softat bakom sängen hela dagen, det är för varmt i resten av huset. PellePlurre och Minus är i kattgården hela dagarna, så då passar jag på att vila mig. Vid 23-tiden har vi ett natt-race och sedan sitter vi i fönstret på natten och hackar tänder och vill knipa de läckra fjäderkotletterna som sitter och drar upp långa maskar på gräsmattan. Synd att det är en glasruta emellan!
Tassa lugnt!

4 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Vad skönt att Michelina kom hem igen. Visst är det retligt med fjäderkotletterna på andra sidan rutan, man blir så sugen.Nosbuff

Findus, Isak och Rasmus sa...

Oj, förstår att matte måste varit orolig! Skönt att Michelina är hemma igen nu.Tycker alla borde vara vakna på natten medan det är så varmt. Då är det ju allra bäst! Kurr och burr.

Klosterkatterna sa...

O, matte drog verkligen in andan när hon läste att Michelina varit försvunnen - det är något som skrämmer henne, att någon av oss skulle försvinna... fast vi rymmer aldrig utanför trädgårdsstaketet *fniss*. Och för det mesta kan vi inte ens försöka, eftersom vi är inomhus eller i rastgården och då är det ju stängt ut.

Har du ingen fläkt att svalka dig med i värmen? Det har vi och det är jamarskönt!

Tass från Imma, abbemissa.

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Vänner: Tass för era goa kommentarer! Hos oss är det ju bara Michleina som får vara ute på egen tass. Det är ju för att hon från början var van att vara ute på vandringar. Tänk, förra sommaren var hon borta i tre månader, och kom hem samma dag som Linus fick vandra över regnbågsbron...