2011-08-01

Morrhår

Någon som vet varför det heter morr-hår? De här känselspröten vi har har väl ingenting att göra med det ljud vi får fram när vi är riktigt irriterade? Förresten är det längesedan jag morrade! Ska prova lite om jag fortfarande kan...mrrr. Äsch, det gick dåligt! Provar igen...rrrr. Nä, det funkar inte! Morrmaskinen har slutat fungera. Det måste betyda att jag har ett bra liv utan hot och utan fiender. Inga faror som lurar bakom soffan, inget rovdjur i badrummet och inga lösspringande skällisar i tvättstugan!

Senare i höst kommer det förresten att komma hit ett par tvåbeningar som har jättesmå tassar och som inte kan prata ännu, säger matte. Bägge har ljuddämpare i munnen dessutom! Nu fick ni något att fundilera på! Och jag med! Jag måste klura på vad det kan vara för varelser. Ni får gärna tipsa mig om ni kommer på vad det kan vara.

7 kommentarer:

lillies lya sa...

Det BORDE ju vara så att alla djur som har morrhår kan morra. Dessutom skakar de ju ordentligt när man morrar. Fast... det finns ju fiskar med morrisar också. Undrar om de morrar... Hmmmm... knepig fråga det där!

De där småtassade 2-beningarna, det är minisar. När de är riktigt miniminisar då är de gosiga. Men snart blir det värre. Och låt dig inte luras av deras små tassar och ljuddämpare. För de är VÄLDIGT högljudda och de nyps. Nåt så in i vassen!!! När det kommer minisar hit så flyr vi antingen upp på en garderob, eller också upp på frysen. Det är det enda som är bra med minisar: de kan inte hoppa. Men de har gummiarmar, så de når MYCKET längre än man kan tro.
nosgos å allt det bästaste
Maurice & Kajsa

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Jag har riktigt låånga morrhår men inte kan jag morra för det :(
Jag morrade inte ens åt Vettisen som sövde mig idag.
Dom där med ljuddämpare i munnen är minimänniskor säger matte.
Jag har inte träffat nån sån liten människa som använder ljuddämpare , så jag kan inte uttala mig om hur dom är.

Anonym sa...

Tänk så bra vi har det som inte behöver morra längre. Akta svansen när de där minisarna kommer, de har starka nypor har jag hört.

Dui och Deco sa...

Det där med morrisar är märkliga saker men de brukar ju röra sig när man spanar på fjäderkotletter.Nosbuff

Nea theCat sa...

Jag kan morra! Morrar ofta åt Simba, lyssnar han inte på mitt morr så fräser jag. Lyssnar han inte på mitt fräs så blir det stryk! Han skall väl lära sig någon gång kan man tycka :)

Men har svårt att tänka mig att du, söta Fjutten kan morra och vara sur.

Nosgos

Findus, Isak och Rasmus sa...

Det är skönast när man inte behöver morra. Fast ibland, när det blir konkurrens om en myntad musling eller en rökt skinkbit som tappats så kan det morras dovt i struparna här. Spännande med besök av minisar. Hoppas att de har snälla klapphänder! Fast om de är alltför små, kan det vara lurigt. Då lyder liksom inte deras tassar dem riktigt. Vilken lyx att de kommer försedda med ljuddämpare. Kurr och burr.

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mja, ja dom där ljuddämande tvåbeningarna har vi inte heller hört talas om, så vi får höra vidare om hur dom är.
Matte säger at det kan vara så olika på vadcd et är för sort, *Fniss*
Mattes barn, när hon var liten, var ganska tyst, så det är olika säger matte.

Tassetass