2011-01-22

Ja då, vi har det bra!

Det blir inte så mycket tassande på tangenterna för mig just nu. Men det är inte mitt fel, utan som vanligt mattes fel. Hon har verkligen mycket att göra. Men nu säger hon att vi ska få lite mer tid tillsammans eftersom jobbet hon hade tog slut. Poff, så var det borta!

Något som aldrig tar slut är arbetet med våra vänner där ute, de hemlösa kollegorna! Det här är Herbert, en kille som varit ute länge men klarat sig bra. Det är "bara" öronen som trillat av!
Herbert vill så gärna tacka för all hjälp han fått.
"Jag vill tacka hittehusse,  stödhemmet,  tanterna som skjutsat  till veterinären, veterinären och alla som ställt upp för mig!"


5 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att höra av dig kompis. Du får be matte om att skaffa en extra människa som hjälper dig att blogga på heltid. Du kan betala med Dentabits.
Ge matte en stor buff från oss här hemma, för sitt jobb med hemlösa kissar. Tindra jamar att hon är en fankattisk människa.

Findus, Isak och Rasmus sa...

Synd att mattes jobb tog slut. Fast det viktigaste jobbet är ett som kanske inte syns på anställningspapper - det otroliga jobbet hon gör för våra medkatter. Vilket fint tack hon och Herbert ordnat. Det känns skönt att veta att åtminstone en katt till fått komma in. Kurr och burr.

Dui och Deco sa...

Så kul att ni tassar! Skönt att ni har det bra. Vi håller med Stationskatterna. Nosbuff

Anonym sa...

Jam från oss Feliz O Tarsan vi har det bra hos våran matte men det finns kissar ute som inte har nått hem matte och hennes vänner försöker skaffa ett katthem men dom får ingen hjälp och det tycker dom är jobbigt kan nån jama till oss om nån har ett förslag som kan hjälpa oss jam på er alla

Torsten sa...

Oj förstår att du blev så förvånad som på bilden om jobbet bara försvann sådär!