2011-09-11

Halsband

Akta er! Halsband kan vara riktigt hemska! Dom kan göra så man blir handitassad!
Jag lyckades på något sätt få in vänster framtass in under mitt halsband så det blev som en hemsk tvångströja. Jag kom ingen vart, blev helt paralyserad, kröp in bakom en köksstol och gömde mig. Pelle satt och stirrade på mig och kunde inget göra för att hjälpa mig. Som tur var kom matte förbi och eftersom Pelle satt och stirrade rakt in under en stol så undrade matte vad han spanade på. Jo, där satt ju lilla olyckliga jag! Matte blev som vanligt hysterisk...och trodde att jag var sjuk, hade brutit ryggen, fått klotrång(motsvarigheten till nageltrång) eller någon annan hemsk åkomma. Innan hon såg vad som var fel, hade hennes fan-tass-i redan skenat iväg ordentligt.

Nu måste vi skaffa andra halsband som inte är farliga. PellePlutt har ett sådant som löser ut av sig själv om han fastnar. Skyddsombudet har sagt ifrån på skarpen, inget halsband förrän matte fixat nya säkerhetshalsband!. Som tröst fick jag sen både pussar och lite extra gottgott! Så jag känner mig ganska nöjd, trots att det var darrigt i tassvecken efter den hemska upplevelsen.

7 kommentarer:

lillies lya sa...

Men, stackare!!! Vilken skräckhistoria!! Tur att matte kom förbi och kunde rätta till saker och ting! *ryser vid tanke på vad som kunde hänt om du varit ute på egna tassar!

Anonym sa...

Uschjam, din arme stackare. Det måste ju ha varit en skräckupplevelse att sitta fast så där. Tur att matte var hemma i alla fall och kunde rädda dig från fällan.

Hjulia huller om buller sa...

Fy vilken skäckhistoria!
Vi injamar med de andra! Vilken tur att matte var i närheten och kunde ta bort halsbandet. PUST...
Bra att du ska få ett säkert halsband som går upp om du skulle fastna.

=^.^=

Nosbuffar

Dui och Deco sa...

Fy vad läskigt. Tur att matte var hemma. Vi har bara hälsband när vi är ute med matte och husse.Nosbuff

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Fy jam så otäckt det låter att fastna med tassen i halsbandet !
Vilken tur att matte var hemma så hon kunde befria dig och jamarns tur att du inte var ute på vift när det hände !
Bra att ni har ett skyddsombud som sagt till på skarpen att ni inte ska ha halsband på er förräns nya säkra är inköpta.

P.S Matte har visst ett tips om att man kan köpa brett vitt resårband som man klipper i lagom längd och syr ihop (för hand går bra) , sen kan kan skriva namn o telefonnummer direkt på "halsbandet" med spritpenna.
Är visst mattes mamma som kommit på det här , när hon blev trött på att behöva köpa nya halsband till deras Gustav stup i kvarten :)

Nea theCat sa...

Men Fjutten, så hemskt. Sitta fast i tvångshalsband låter verkligen inget vidare. Skönt att du kom loss.

Jag har förbjudit matte att läsa ert förra inlägg. Där är en bild där som jag inte tror hon kan hantera så bra. Det minsta vi behöver är ytterligare ett småglin som jag måste hålla rätt på.

Nosgos

Findus, Isak och Rasmus sa...

Läskigt med tassfångande halsband! *ryser* Gissa om vi hade blivit darriga i morrhåren om vi råkat ut för samma sak. Skönt att allt slutade bra, och att matte hittar någon annan, bättre modell på halsband. Kurr och burr.